συνταγή_φωτογραφίες | ιάκωβος_ορφανίδης */* επιμέλεια | ιάκωβος_καγκελίδης
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
H πρώτη δημοσίευση συνταγής του κέικ καρότου έγινε σε ένα Γαλλικό βιβλίο μαγειρικής, που εκδόθηκε στην Αγγλία το 1827.
Related posts:
Μαγειρεύοντας με τον σεφ Ηρακλή Ασπρίδη
“Η κουζίνα μας θα πρέπει να είναι σύγχρονη και να στηρίζεται στις παραδοσιακές πρώτες ύλες”
“Η κουζίνα μας θα πρέπει να είναι σύγχρονη και να στηρίζεται στις παραδοσιακές πρώτες ύλες”
Οι κόκκινες βασίλισσες της θάλασσας
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Ταμπουλέ: Η αγαπημένη σαλάτα μυρωδικών
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Σαλάτα με απάκι κοτόπουλο και κουλούρι Θεσσαλονίκης
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Ζεστή Μελιτζανοσαλάτα με ανθόγαλο και κατσικίσιο τυρί
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Είναι λοιπόν η μαγειρική επιστήμη; | Snack My Bitch Up
Με το ένα μάτι στην παράδοση, με το άλλο στην εξέλιξη
Με το ένα μάτι στην παράδοση, με το άλλο στην εξέλιξη