
κείμενο | σίμος παράσχος */* φωτογραφίες | χριστίνα βρύζα */* επιμέλεια |τάσος θώμογλου + ιάκωβος καγκελίδης
'Βαδίζω μαζί σου σε ζωγράφων αυλή'…
Η φιλοσοφία μου είναι η φύση
Πέρα από την εκπαίδευση του καθενός και την αισθητική, το θέμα είναι ο τρόπος προσέγγισης στη δουλειά



























Related posts:
Είναι λοιπόν η μαγειρική επιστήμη; | Snack My Bitch Up
Με το ένα μάτι στην παράδοση, με το άλλο στην εξέλιξη
Με το ένα μάτι στην παράδοση, με το άλλο στην εξέλιξη
Οι κόκκινες βασίλισσες της θάλασσας
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Σταμάτης Χριστοδούλου | Snack My Bitch Up
Η μαγειρική είναι μία ομαδική διαδρομή στο χρόνο
Η μαγειρική είναι μία ομαδική διαδρομή στο χρόνο
Φαλάφελ / Η κουζίνα της ανατολής
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Χωριάτικη Ομελέτα, Έτσι Στα Ξαφνικά
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Cook it Yourself | Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα
Μαγειρεύοντας με τον σεφ Ηρακλή Ασπρίδη
“Η κουζίνα μας θα πρέπει να είναι σύγχρονη και να στηρίζεται στις παραδοσιακές πρώτες ύλες”
“Η κουζίνα μας θα πρέπει να είναι σύγχρονη και να στηρίζεται στις παραδοσιακές πρώτες ύλες”