Έργα σε χαρτί, αλλά και μέσα σε πλέξιγκλας και γυάλινες κορνίζες με την τεχνική του cutout. Όσο για τα υλικά, η NefK εργάστηκε με μαρκαδόρους και spray καθώς, όπως εξήγησε, οι μαρκαδόροι της δίνουν τη δυνατότητα να αναμείξει χρώματα χωρίς περιορισμούς στις αποχρώσεις και το spray δημιουργεί ιδιαίτερες υφές και διαφάνειες.
Η καλλιτέχνιδα μοιράστηκε τις ιστορίες πίσω από μερικά έργα της. Μια καλαθέα με λεύκη, της ξύπνησε προβληματισμούς σχετικά με την αποδοχή της διαφορετικότητας, ενώ μια πιλέα που, επειδή οι άνθρωποι στη διάρκεια της πανδημίας χάριζαν στους φίλους τους, πλέον θεωρείται το φυτό της φιλίας, συνδυάστηκε στο μυαλό της με τη κλασική λευκή πλαστική καρέκλα. Ακόμη, μια στρομάνθια που, καθώς είναι ευαίσθητη στον ήχο, μετακινούσε τα φύλλα της συνεχώς, οδήγησε την καλλιτέχνιδα να ονομάσει το έργο που την αποτύπωσε «drama queen».
Η πιο γλυκιά και ενδιαφέρουσα ιστορία όμως, είναι αυτή που κρύβεται πίσω από το σύνολο της έκθεσης, όπως τη διηγήθηκαν τόσο η NefK όσο και ο Κωνσταντίνος, ο ιδιοκτήτης του Timianos plants+studio. Η Νεφέλη απέκτησε επαφή με τα φυτά εσωτερικού χώρου στη διάρκεια της πανδημίας, όταν αποφάσισε να αγοράσει μερικά για να την κρατούν συντροφιά. Λίγα χρόνια αργότερα, νιώθοντας ότι περνάει μια μη παραγωγική περίοδο, αποφάσισε ως άσκηση να αρχίσει να ζωγραφίζει όλα τα φυτά που είχε μέσα στο σπίτι της. Από αυτή την άσκηση γεννήθηκε αυτή η όμορφη ενότητα έργων, που τελικά οδήγησε σε αυτή την ξεχωριστή έκθεση.