R

e

j

e

c

t

e

d

i

d

e

a

s

image

Μια ομάδα παραγωγής καρδιακών

Η ομάδα “Heart attack films” έκλεισε έναν ανεξάρτητο και δημιουργικότατο χρόνο

Οι «Heart attack films» έκλεισαν πριν από μερικές μέρες ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας!

Ποιοι είναι οι «Heart attack films»; Μα καλά, ακόμη δεν τους ξέρετε; Τέλος πάντων, θα σας εξηγήσω…

Οι «Heart attack films» που λέτε είναι μια ομάδα παραγωγής ταινιών αποτελούμενη από νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι δε διστάζουν να δείξουν το ταλέντο τους σε κάθε ευκαιρία. Πρόκειται για μια «ρευστή» ομάδα, μιας και τα μέλη της ανανεώνονται συνεχώς και έχει καταφέρει μέσα σε μόλις ένα χρόνο να δημιουργήσει τρεις ταινίες μικρού μήκους, πολλά πειραματικά αρτ βίντεο έργα, ενώ έχει υπογράψει και το μοντάζ μιας ταινίας μεσαίου μήκους του Θ. Κουνιάκη και συμμετείχε και στο post-production μαζί με το σκηνοθέτη και τον Δημήτρη Καραβασίλη από το Revolver Studio.

Heart Attack Films
Heart Attack Films
Heart Attack Films

Η ιδρύτρια της ομάδας, Εύη Μίνου, όπως έχει γράψει και στην περιγραφή της σελίδας των «Η.Α.F» έχει ως στόχο να κάνει τρελές ταινίες για τρελούς ανθρώπους. Όλα λοιπόν ξεκίνησαν με την παραγωγή των «Ματωμένων Μπάσταρδων», ή καλύτερα «Bloody bastards» σε ένα σκοτεινό καφενείο, στο οποίο έλαβε μέρος μια μοιραία συνάντηση.

Έπειτα, μια κοπέλα με OCD έδωσε την πρώτη της περιποιημένη χυλόπιτα -καθώς δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς- στην ταινία «3». Ακολούθησε μια κοπέλα, η οποία τόλμησε να φανερώσει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, αλλά «της έπρηξαν το συκώτι», στην ταινία «tattoo». Τέλος, μονταρίστηκε η πραγματική ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας, η οποία δεν είναι και τόσο αθώα όσο πιστεύετε, στην ταινία “Redskoufitsa”.

Heart Attack Films
Heart Attack Films
Heart Attack Films

Το πραγματικά αξιοσημείωτο και αξιοθαύμαστο με την ομάδα αυτή είναι πως ό, τι κάνει το κάνει αφιλοκερδώς. Πρόκειται για μια ομάδα η οποία δεν παίρνει χρήματα για τις παραγωγές της, αλλά μόνο δίνει. Χρήματα, συναισθήματα και αγάπη. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα της δουλειάς της, δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Μιλάει από μόνο του.

Heart Attack Films
Heart Attack Films
Heart Attack Films

Και ήρθε η ώρα για τις ταινίες:

Tattοο:

Bloody Bastards:

.3.:

Redskoufitsa:

Χρόνια πολλά, “Heart attack films”! Συνέχισε να προσφέρεις όσα απλόχερα έχεις δώσει μέχρι τώρα και να εξελίσσεσαι!

κείμενο | νίκη ζερβού
φωτογραφίες | τάσος θώμογλου
επιμέλεια | ιάκωβος καγκελίδης + αλέξανδρος κόγκαςΥΓ: Η ομάδα “H.A.F” παρουσίασε όλο της το έργο στο νεοκλασικό κτήριο της φωτογραφικής λέσχης ‘’Out Of Focus’’ στις 27 του Νοέμβρη μαζί με την υπόσχεση –ή καλύτερα προειδοποίηση- για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Τα μέλης της είναι, πέραν της Εύης Μίνου, η Χρυσάνθη Χασιώτη (παραγωγος στο Tattοο), η Σοφία Σπύρου (διευθ. φωτογραφιας) και η Ιλιάννα Δροσίτη (σκηνογραφος). Όλοι μαζί θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την ‘’Out Of Focus’’ για τη φιλοξενία,

Σβήσαμε τα κεράκια, είπαμε το χάπι μπέρθντευ και παρακολουθήσαμε τα απολαυστικά bloopers του «tattoο». Το τι ακολούθησε έπειτα είναι για λίγους και εκλεκτούς και όποιος θέλει να το μάθει ας δώσει το παρόν στα επόμενα γενέθλια. Για την ώρα, όσα σας πουν οι φωτογραφίες! :