R

e

j

e

c

t

e

d

P

R

E

S

S

Errante

@ Ζώγια [Πέμπτη 16 Μαρτίου]

Δελτίο τύπου / Ζώγια

Errante
@ Ζώγια [Πέμπτη 16 Μαρτίου]

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ

Errante: Βραδιά μουσικών εκπλήξεων

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, 21.00

Μια βραδιά μουσικών εκπλήξεων με ρυθμούς τάνγκο, βαλς και... άλλων περιπλανήσεων από τους Errante θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στη «Ζώγια», στην οδό Αλ. Σβώλου 54, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, στις 21.00.

Οι Errante είναι οι Ελισώ Παπαστρατή – βιολί, Θοδωρής Παπαδημητρίου – βιολοντσέλο, Θανάσης Καραμίντζιος – κιθάρα και μια γεύση από τη μουσική τους μπορείτε να πάρετε από το παρακάτω link:

https://soundcloud.com/thanasis-karamintzios

Ο Θανάσης Καραμίντζιος έχει γράψει μουσική για θέατρο (παράσταση «Der Rächer» του Edgar Wallace στο ACUD THEATER BERLIN - θεατρική ομάδα apT του πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου) κι έχει εμφανιστεί με το συγκρότημά του σε μπαρ, καφέ και συναυλιακούς χώρους του Βερολίνου και της Βουδαπέστης, όπως και στο «Karneval der Kulturen» 2015, το μεγαλύτερο open air festival του Βερολίνου. Από τον Ιανουάριο του 2017 παρουσιάζει τη μουσική του με τους Errante, με βάση τη Θεσσαλονίκη.

Η Ελισώ Παπαστρατή είναι αρχιτέκτων στο επάγγελμα, με σπουδές στο βιολί, αρχικά στο Σύγχρονο και μετά στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα των σπουδών της συμμετείχε σε διάφορα μουσικά σύνολα (ορχήστρα του ΑΠΘ, ορχήστρα Καλαμαριάς κ.τ.λ.) με εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος του μουσικού σχήματος 2L8, ενώ σήμερα συνεργάζεται με τον μουσικοσυνθέτη Μ. Μυλωνάκη στην παρουσίαση του προσωπικού του project, καθώς και τον Θ. Καραμίντζιο στα πλαίσια του σχήματος Errante.

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ, διπλωματούχος διεύθυνσης ορχήστρας (Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, τάξη Βλ. Συμεωνίδη), και κάτοχος Master of Music με ειδίκευση στη διεύθυνση (University of Hull, UK). Έχει δίπλωμα βιολοντσέλου (τάξη Μ. Λιάτσου) και πτυχίο πιάνου (τάξη Αθ. Μπιλιλή), καθώς και πτυχία αρμονίας, αντίστιξης και φυγής. Διευθύνει τις ορχήστρες του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης και τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOYSA). Συνθέτει μουσική για θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και ορχηστρικά έργα εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τα σχήματα που διευθύνει. Σαν τσελίστας έχει συνεργαστεί και έχει ηχογραφήσει με διάφορους καλλιτέχνες και δημιουργούς της πόλης.

Η «άνοιξη ’17 στη Ζώγια» περιλαμβάνει εκδηλώσεις για τη μουσική, τη γραφή, τα εικαστικά, το θέατρο και το παιδί και απλώνεται από τον Μάρτιο 2017 έως και τον Ιούνιο 2017. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο, με μόνη τιμή αυτήν της όποιας παραγγελίας και γίνονται στη Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54, τηλ.: 2310 243459.

Κοινοποιήστε:

Πληροφορίες
Πού; Ζώγια
Πότε; Πέμπτη 16 Μαρτίου

Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54
Τ: 2310 243459
www.facebook.com/zogia.kafe/
Τάσος Ρέτζιος
Ε: retziostassos@gmail.com
M: 6977 591128