R

e

j

e

c

t

e

d

P

R

E

S

S

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

@ PUBLIC ΤΣΙΜΙΣΚΗ [3/3/2017, 19:00]

Δελτίο τύπου / PUBLIC ΤΣΙΜΙΣΚΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
@ PUBLIC ΤΣΙΜΙΣΚΗ [3/3/2017, 19:00]

Οι εκδόσεις Key Books και τα βιβλιοπωλεία Public σας προσκαλούν την Παρασκευή 3 Μαρτίου (στις 19:00) στην παρουσίαση του βιβλίου Δευτέρα στο Public Τσιμισκή (Τσιμισκή 24).
Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ηλίας Αναστασιάδης θα αφηγηθεί σε πρώτο πρόσωπο την συγκλονιστική, αληθινή ιστορία του. Μια ιστορία εξάρτησης και απεξάρτησης από τον τζόγο.
Μαζί του θα συζητήσουν οι:
Μαρίνα Καρπόζηλου (δημοσιογράφος)
Χρήστος Κιούσης (δημοσιογράφος)
Ευθύμης Σαββάκης (δημοσιογράφος)

Λίγα Λόγια για την Δευτέρα

Δύσκολα θα καταλάβαινες αν τον έβλεπες έξω ή στη δουλειά του, ή αν μιλούσες μαζί του για λίγο, ότι ήταν από μικρός εθισμένος στον τζόγο. Αδειάζοντας στα κρυφά πολλές πιστωτικές του πατέρα του και το ταμείο στο μαγαζί του αδερφού του, και έχοντας χάσει μια περιουσία μέχρι τα τριάντα του, μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Το πρώτο που έμαθε στις ομαδικές συνεδρίες της Δευτέρας ήταν να συστήνεται ως εξαρτημένος τζογαδόρος.

Ύστερα από μια υποτροπή που θα τον γυρίσει πολλά βήματα πίσω, αποφασίζει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στο πρόγραμμα – και στον εαυτό του. Δίπλα του –με αμέτρητα τηλεφωνήματα και ολονύκτιες συζητήσεις– βρίσκονται οι τρεις φίλοι του από την ομάδα και προσπαθούν να του δείξουν ότι υπάρχει ζωή μακριά από τον τζόγο.

Καθώς πληθαίνουν οι μέρες της αποχής του, όμως, η ζωή του γεμίζει με ασυνήθιστα γυναικεία ονόματα, ευκαιριακές σχέσεις και σεξ χωρίς κανένα συναίσθημα. Σύντομα θα πέσει στο κενό της μοναξιάς· και λίγο μετά θα νιώσει όπως οι πρωταγωνιστές των θρίλερ, που κολυμπούν τρομαγμένοι κοιτώντας διαρκώς πίσω τους. Στο τέλος θα κρατήσει την αναπνοή του και θα βυθιστεί.

Θα ξαναβγεί ποτέ στην επιφάνεια;
Με μοντέρνα, γρήγορη και αφοπλιστική γραφή, ο Ηλίας Αναστασιάδης καταθέτει σε πρώτο πρόσωπο μια αληθινή, εθιστική ιστορία μέσα από τις πιο σημαντικές Δευτέρες της ζωής του.

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Ηλίας Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2005 αρθρογραφεί σε περιοδικά και στο διαδίκτυο.
Η Δευτέρα είναι το πρώτο του βιβλίο.

Πληροφορίες
Πού; PUBLIC ΤΣΙΜΙΣΚΗ
Πότε; 3/3/2017, 19:00