R

e

j

e

c

t

e

d

P

R

E

S

S

Η kazandb παρουσιάζει τους ΜΠΛΕ – ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ ..20 χρόνια Μπλε..

@ PRINCIPAL [ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017]

Δελτίο τύπου / PRINCIPAL

Η kazandb παρουσιάζει τους ΜΠΛΕ – ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ ..20 χρόνια Μπλε..
@ PRINCIPAL [ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017]

ΜΠΛΕ και ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ μαζί σε μια μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος.
Σάββατο 4 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater

Οι ΜΠΛΕ (ο Γιώργος Παπαποστόλου - μουσική, ο Γιώργος Παρώδης - στίχοι, η Τζώρτζια Κεφαλά - φωνή και η Νατάσα Αλεξίου - βιολί) συναντούν την Θεοδοσία Τσάτσου σε μία συναυλία - γιορτή !

Δεκέμβριος του 1996 και οι ΜΠΛΕ εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο ‘ENOXEΣ’. Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου.

Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους ΜΠΛΕ τα ηνία στη φωνή αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.

Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν..

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο που μας πέρασε στην Αθήνα στη γιορτινή συναυλία για τα 20 χρόνια των ΜΠΛΕ και ήταν το έναυσμα για μια σειρά κοινών συναυλιών το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο, με πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη.

Στις 4 Μαρτίου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Τζώρτζια και τη Θεοδοσία μαζί, στη σκηνή του PRINCIPAL CLUB THEATRE στον πολυχώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, όπου πριν από 20 χρόνια ξεκίνησε να γράφεται η ιστορία των ΜΠΛΕ.

Μαζί τους οι μουσικοί: Στέλιος Φράγκος (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (Μπάσο).


Πληροφορίες
Πού; PRINCIPAL (Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία)
Πότε; ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Εισιτήριο θεάματος: 12€, Προπώληση: 10€
Σημεία Προπώλησης: Έντεχνον, Σάρωθρον, Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Καφέ Ηλιοτρόπιο, Καφέ Διώροφον (Καλαμαριά), Ελιά Λεμόνι (Βαλαωρίτου & Καποδιστρίου)

Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μονο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.
Σε περίπτωση που θελετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081