R

e

j

e

c

t

e

d

P

R

E

S

S

Κάστρα, Πριγκίπισσες, Ιππότες

@ Κοπερτί

Δελτίο τύπου / Κοπερτί

Κάστρα, Πριγκίπισσες, Ιππότες
@ Κοπερτί
[Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016]

Σ΄ έναν κόσμο παραμυθένιο, γεμάτο μεγαλεία, αλλά και συνωμοσίες, εντυπωσιακό, αλλά και επικίνδυνο, σε μια εποχή όπου τα κάστρα τα φύλαγαν γενναίοι πολεμιστές με αυταπάρνηση και τα πολιορκούσαν κάθε λογής εισβολείς και κατακτητές και σε μια πραγματικότητα όπου υπήρχαν πριγκίπισσες και ιππότες θα μεταφερθούν όσοι βρεθούν στο Κοπερτί (Βασ. Όλγας 71 με 28ης Οκτωβρίου) τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, από τις 19:00.

Μέσα από το παιχνίδι, τις ειδικές δράσεις, και όπως πάντα την ξεχωριστή δημιουργική διάθεση, παιδιά, δάσκαλοι και γονείς θα μεταμορφωθούν για λίγο σε ήρωες μιας μακρινής εποχής με έντονο αποτύπωμα. Θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τα τείχη ιστορικών τόπων, θα γνωρίσουν πολεμικές και ερωτικές ιστορίες με ξεχωριστούς ιππότες και πανέμορφες πριγκίπισσες και στο τέλος θα σχεδιάσουν τις δικές τους διαδρομές μέσα στο χρόνο και στο μύθο…

ΚΑΣΤΡΑ – ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ - ΙΠΠΟΤΕΣ είναι το θέμα μιας ακόμη συνάντησης του πρωτοποριακού προγράμματος κοινών δράσεων γονέων και παιδιών ΜΑΖΙ, για το οποίο συνεργάζονται οι εκπαιδευτικοί Τάσος Γλαντζής, Μαντώ Μαυρουδή και Μαίρη Κουρδούμη.

Σ’ αυτές τις συναντήσεις το παιδί δρα και δημιουργεί μαζί με τον ένα ή και τους δύο γονείς, με βάση κάθε φορά ένα συνδυασμό τριών διαφορετικών παιδαγωγιών δραστηριοτήτων: θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, μουσικοκινητική.

Κοινοποιήστε:

Πληροφορίες
Πού; Κοπερτί
Πότε; Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Στο πρόγραμμα ΜΑΖΙ μπορεί να συμμετέχουν όλοι, αρκεί να φροντίσουν εγκαίρως για τις κρατήσεις των θέσεων τους, στο τηλέφωνο 2310 866123.
Κόστος συμμετοχής ανά ζευγάρι γονέα - παιδιού:
- 60 ευρώ για 3 συναντήσεις
- 90 ευρώ για 5 συναντήσεις
- 170 ευρώ για 10 συναντήσεις.

Πρόγραμμα συναντήσεων ΜΑΖΙ
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΜΑΖΙ θα συνεχιστεί όλη τη σχολική χρονιά στο «Κοπερτί» με ξεχωριστές θεματικές ενότητες. Αναλυτικά:
Τσίρκο ΚΟΠΕΡΤΙ - 29/02
Αποκριάτικο Πάρτυ - 07/03
Λαϊκή παράδοση – Δημοτικοί χοροί - 21/03
Το παιδικό βιβλίο και ο Χ.Κ. Άντερσεν - 28/03
Μουσική και ήχοι - 04/04
Μεσ΄ στο Μουσείο… - 11/04
Θέατρο Σκιών και παιχνίδια με το φως - 18/04
Οι αισθήσεις και η Άνοιξη / πικ νικ - 25/04
Κυκλοφοριακή αγωγή - 09/05
Ολυμπιακοί αγώνες - 16/05
Απόγευμα στο Αγρόκτημα \ Ιππασία – 23/05
Το νερό και το Καλοκαίρι – 30/05